Εκδήλωση για τον Ελευθέριο Βενιζέλο στο Αμάρι.

Εκδήλωση για τον Ελευθέριο Βενιζέλο στο Αμάρι.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, ο Δήμος Αμαρίου, το Εθνικό Ίδρυμα “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φουρφουρά διοργάνωσαν εκδήλωση αφιερωμένη στον Ελευθέριο Βενιζέλο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα που στεγάζεται το Πολιτιστικό & Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου “Ο Άγιος Νεκτάριος” και ξεκίνησε εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης για τον Ελευθέριο Βενιζέλο στην τοπική κοινότητα Φουρφουρά.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φουρφουρά Εμμανουήλ Μουρτζανός και ο Δήμαρχος Αμαρίου Παντελής Μουρτζανός, ενώ σύντομη αναφορά στο ειρηνικό έργο του Ελευθερίου Βενιζέλου έκανε ο Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος “Ελευθέριος Κ Βενιζέλος” Νικόλαος Παπαδάκης.
Η εκδήλωση, που είναι ενταγμένη στο πλαίσιο μιας εκστρατείας του Ιδρύματος για ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για το ιστορικό έργο του Ελευθερίου Βενιζέλου, παρακολούθησε πλήθος κόσμου έκλεισε με προβολή κινηματογραφικής ταινίας, η οποία προβάλλεται αυτή την εβδομάδα και για τους μαθητές του Δήμου Αμαρίου.

  Λεζάντα φωτογραφίας 01
:
Ο Πρόεδρος των Φίλων του Ιδρύματος Εμμ. Καλογερής προσφέρει αναμνηστικό δώρο στον Δήμαρχο Αμαρίου Παντελή Μουρτζανό.

Προκήρυξη ΙΕ΄ Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δοκιμίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" (σχολ. έτος 2016-2017).
Εκδήλωση για τον Ελευθέριο Βενιζέλο (Φουρφουράς Αμαρίου).


Μετάβαση στο περιεχόμενο