Τιμητική εκδήλωση για Απόδημους και Ντόπιους Κρήτες (Χανιά, 10.08.2022).

Τιμητική εκδήλωση για Απόδημους και Ντόπιους Κρήτες (Χανιά, 10.08.2022).

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Μεγάρου Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης, στη Χαλέπα Χανίων, η εκδήλωση «Ο παλμός της Κρήτης στον κόσμο. Τιμή σε απόδημους και ντόπιους Κρήτες»  που διοργανώνει το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».
Εταίροι του Ιδρύματος θα αναγορευτούν οι Αντώνης Τσουρδαλάκης, Πρόεδρος της  Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, Μανώλης Κουγιουμουτζής, πρ. Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, Σταμάτης Κοτσιφάκης και Χριστίνα Κοτσιφάκη – Σαρρή.
Αναφορά στην προσφορά των τιμώμενων θα κάνουν, αντίστοιχα, οι Γιώργος Μαμουνής, Πρόεδρος του Κρητικού Συλλόγου Ντάργουιν,   μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, Αλεξάνδρα Σαριδάκη, στέλεχος της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Ευρωβουλή,   Προέδρος του Συλλόγου Κρητών Λουξεμβούργου και Βαγγέλης Κακατσάκης, Δάσκαλος – Λογοτέχνης.
Η εκδήλωση θα κλείσει με αντιφώνηση από τους τιμώμενους.
Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης.

Πρόσκληση

Ντόπιοι και Ομογενείς Κρήτες τιμήθηκαν για την προσφορά τους από το Ίδρυμα.
Το Εθνικό Ίδρυμα "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος" επεκτείνει τη δράση του στις ΗΠΑ. Ίδρυση του Venizelos Foundation USA


Μετάβαση στο περιεχόμενο