Αγαπημένος προορισμός η Οικία–Μουσείο Βενιζέλου και για τα Χριστούγεννα.

Αγαπημένος προορισμός η Οικία–Μουσείο Βενιζέλου και για τα Χριστούγεννα.



Με την ευκαιρία των διακοπών των Χριστουγέννων, αλλά και κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς που ξεκινάει, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

 

 

  • Δανειστικά σακίδια με τίτλο “Ακολουθώντας τον Λευτέρη”, τα οποία διατίθενται στην είσοδο του  Μουσείου. Τα σακίδια περιλαμβάνουν δραστηριότητες και παιχνίδια που σχετίζονται με το σπίτι και τα εκθέματά του και καλούν τα παιδιά και τους ενήλικες συνοδούς τους (γονείς, παππούδες, κ.λπ.) να μάθουν διασκεδάζοντας.
  • Κυνήγι χαμένου θησαυρού (διαδραστικό παιχνίδι τεχνολογίας). Προσφέρει την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να εξερευνήσουν τα εκθέματα του Μουσείου συνδέοντάς τα με σημαντικές στιγμές της ζωής και της δράσης του μεγάλου πολιτικού.
  • Αίθουσα Διαδραστικών Εκθεμάτων και Τεχνολογίας. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό χώρο, παζλ, αινίγματα ιστορίας, πρόσωπα από την εποχή του Βενιζέλου, παραμύθια μυστηρίου, παιχνίδια μεταμφίεσης, αφής, κρυπτόλεξα, χρονοδιαγράμματα και παιχνίδια με τη σκιά περιμένουν τους ήρωες της διαδραστικής περιπέτειας, τις οικογένειες, στη σοφίτα του Μουσείου.

Αργίες: 25 και 26 Δεκεμβρίου, 1 και 6 Ιανουαρίου.
Είσοδος: ενήλικες 4 ευρώ, παιδιά 2 ευρώ.

"Μετά φιλικωτάτων αισθημάτων": παρουσίαση της μουσειοσκευής του Εθνικού Ιδρύματος "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος".


Μετάβαση στο περιεχόμενο