Οι Φίλοι του Ιδρύματος στην Οικία-Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Οι Φίλοι του Ιδρύματος στην Οικία-Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Τα νέα μέλη του υποδέχθηκε ο Σύλλογος “Φίλοι του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»” σε εκδήλωση που διοργάνωσε με την υποστήριξη του Ιδρύματος στον ανθοστόλιστο και φιλόξενο κήπο της Οικίας-Μουσείου του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.
Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν άμεση και η προσέλευση ήταν ιδιαιτέρως μεγάλη. Η πρόεδρος του Συλλόγου Αργυρώ Χανιωτάκη-Σμυρλάκη καλωσόρισε τα παλαιά και νέα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους του Ιδρύματος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Νικόλαος Παπαδάκης.
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη γλυκιά καλοκαιρινή βραδιά και ένα δροσερό κέρασμα από τον Σύλλογο, υπό τους ήχους των τραγουδιών των ABBA που τραγούδησαν τα μέλη της Εφηβικής Χορωδίας του Δήμου Χανίων. Την χορωδία διηύθυνε ο Νίκος Περάκης με την Αφροδίτη Μητσοτάκη στο πιάνο. Τα μέλη της χορωδίας καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που σιγοτραγουδούσε μαζί τους τις γνωστές σε όλους επιτυχίες των 70’s.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μουσείο ήταν ανοικτό από νωρίς το απόγευμα για δωρεάν ξεναγήσεις σε όσους από τους συμμετέχοντες το επιθυμούσαν.

Τιμολέων Φραγκάκης

 

 

Δήλωση του Γενικού Διευθυντή του Ιδρύματος Ν. Παπαδάκη για τους βανδαλισμούς στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Χαλέπα.
Εκδήλωση για την υποδοχή νέων μελών του Συλλόγου "Φίλοι του Εθνικού Ιδρύματος 'Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος'" (Χανιά, 07.07.2023).


Μετάβαση στο περιεχόμενο