Οι οραματισμοί του Βενιζέλου για το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ομιλία από την Α.Ε. την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (Αθήνα, 30.10.2023).

Οι οραματισμοί του Βενιζέλου για το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ομιλία από την Α.Ε. την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (Αθήνα, 30.10.2023).

Η έκδοση του τόμου των πρακτικών του Συνεδρίου «Εννέα δεκαετίες  Συμβούλιο της Επικρατείας, οι οραματισμοί του Ελευθερίου Βενιζέλου και η εξέλιξη του Δικαστηρίου στη διαδρομή του χρόνου» θα παρουσιαστεί στην Αθήνα, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (αίθουσα Ρακτιβάν) τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00.
Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ θα προηγηθούν χαιρετισμοί από την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Ευαγγελία Νίκα και τον Γενικό Διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» Νικόλαο Παπαδάκη-Παπαδή.
Επίσης, προβλέπεται σύντομη παρέμβαση από τον Σύμβουλο της Επικρατείας και Πρόεδρο της Ενώσεως Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας  Παναγιώτη Τσούκα.

*Πέρας προσέλευσης στο χώρο της εκδήλωσης 18:45.

Πρόσκληση

Διημερίδα και έκθεση για τον κοινοβουλευτισμό και την οργάνωση του κράτους στην Κρητική Πολιτεία (Αθήνα, 10-11.11.2023).
"Οι πρωτοπόροι Κρήτες της Αυστραλίας από το 1829": ρεπορτάζ από τη βιβλιοπαρουσίαση.


Μετάβαση στο περιεχόμενο