Τιμητική εκδήλωση για απόδημους Κρητικούς (Οικία-Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου, Χανιά, 06.08.2019).

Τιμητική εκδήλωση για απόδημους Κρητικούς (Οικία-Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου, Χανιά, 06.08.2019).

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών & Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:00, στον αύλειο χώρο της Οικίας – Μουσείου Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Χαλέπα Χανίων, τελετή αναγόρευσης εταίρων, που αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση που απονέμει το Ίδρυμα σε αυτούς που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες προς αυτό ή στην ιστορική μνήμη του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Εταίροι του Ιδρύματος θα αναγορευτούν η Κρητική Αδελφότητα Μελβούρνης και ο Εμμανουήλ Βεληβασάκης, πρ. Πρόεδρος Παγκρητικής Αμερικής, πρ. Πρόεδρος Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, για την προσφορά τους προς το Ίδρυμα.
Στην τελετή θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνιος Διαματάρης.
Η εκδήλωση θα κλείσει με την Μαρία Κουτουλάκη στο πιάνο και τον τενόρο Γιάννη Μανούσακα που θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από το έργο του Γιάννη Μεντζελόπουλου “Ωδή στον Ελευθέριο Βενιζέλο” και τραγούδια της ξενιτιάς.

Πρόσκληση

 

Ψήφισμα για τον θάνατο του Εμμανουήλ Σκουλάκη.
Αποτελέσματα Δαβούλευσης για την ανάθεση των υπηρεσιών με τίτλο: "Ψηφιακές διαδρομές στην Κρήτη του Ελευθερίου Βενιζέλου".


Μετάβαση στο περιεχόμενο