ΠΑΜΕ ΜΟΥΣΕΙΟ με ένα σεντούκι παραμύθια (Χανιά, 17.05.2019).

ΠΑΜΕ ΜΟΥΣΕΙΟ με ένα σεντούκι παραμύθια (Χανιά, 17.05.2019).

Η Οικία-Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου (Χαλέπα, Χανιά) γιορτάζει και φέτος τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων την Παρασκευή 17 & το Σάββατο 18 Μαΐου.
Την Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ ο κήπος του Μουσείου θα αλλάξει μορφή. Θα κλείσουν τα φώτα και οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Ένα σεντούκι παραμύθια» με την αφήγηση του Νίκου Μπλαζάκη και το σαντούρι του Φάνη Καρούσου.

Το Σάββατο 11:00 με 14:00 η Οικία – Μουσείο ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό με εκπαιδευτικές δράσεις για τους μικρούς μαθητές, οικογενειακές δράσεις για γονείς και παιδιά, ξεναγήσεις για το ευρύ κοινό και διαδραστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια στην Αίθουσα Διαδραστικών Εκθεμάτων & Τεχνολογίας (παζλ, παιχνίδια μυστηρίου, κυνήγι θησαυρού, παιχνίδια μεταμφίεσης, αφής, κρυπτόλεξα, κ.α.).

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2019 «Τα Μουσεία ως κόμβοι πολιτισμού. Το μέλλον της παράδοσης» και της συμμετοχής της Οικίας-Μουσείου Ελευθερίου Βενιζέλου στην καμπάνια Europe in my Region 2019 EU in my Region και στα Open Days 2019.
Είσοδος ελεύθερη.

 

Αποτελέσματα Δαβούλευσης για την ανάθεση των υπηρεσιών με τίτλο: "Ψηφιακές διαδρομές στην Κρήτη του Ελευθερίου Βενιζέλου".
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε εκδήλωση για την επέτειο της απελευθέρωσης του Αποκόρωνα (Βάμος & Βρύσες Αποκορώνου, 05.05.2019).


Μετάβαση στο περιεχόμενο