Αναγόρευση εταίρων του Εθνικού Ιδρύματος “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”.

Αναγόρευση εταίρων του Εθνικού Ιδρύματος “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”.

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών & Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018 και ώρα 19:30, στον αύλειο χώρο της Οικίας – Μουσείου του Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Χαλέπα Χανίων, τελετή αναγόρευσης εταίρων, που αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση που απονέμει το Ίδρυμα σε αυτούς που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες προς αυτό ή στην ιστορική μνήμη του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Εταίροι του Ιδρύματος θα αναγορευτούν η Ομοσπονδία Σωματείων Αποκορώνου Αττικής, ο Γιάννης Μανουκαράκης (John Manos), πρ. Πρόεδρος Παγκρητικής Αμερικής και ο Γιάννης Μπερτάκης, Επιχειρηματίας, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κρητών Σικάγου & Μαϊάμι, για την προσφορά τους προς το Ίδρυμα.
Η εκδήλωση θα κλείσει με αποσπάσματα από το έργο του Γιάννη Μεντζελόπουλου “Ωδή στον Ελευθέριο Βενιζέλο” που θα ερμηνεύσουν η Μαρία Κουτουλάκη στο πιάνο και ο Γιάννης Μανούσακας, τενόρος.

Πρόσκληση

Εκδήλωση για τα 85 χρόνια από τη δολοφονική απόπειρα κατά του Βενιζέλου και τη δολοφονία του Ιω. Μαρκάκη (Εμπρόσνερος, 17.08.2018).
Επετειακή εκδήλωση για τον Ελευθέριο Βενιζέλο (Μουρνιές, 31.08.2018).


Μετάβαση στο περιεχόμενο