Εκπαιδευτικά προγράμματα για τη σχολική χρονιά 2017-2018

Εκπαιδευτικά προγράμματα για τη σχολική χρονιά 2017-2018

Με στόχο τη συνεχή προσφορά στην εκπαίδευση, το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» αρχίζει από 10 Οκτωβρίου 2017 και πάλι την εφαρμογή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους μαθητές της Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, προσκαλούμε εκπαιδευτικούς και μαθητές να βιώσουν τη μουσειακή εμπειρία μέσα από μία ολοκληρωμένη σειρά βιωματικών εκπαιδευτικών δράσεων, που συμβάλουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων, ενθαρρύνοντας την κριτική σκέψη, την πρωτοβουλία και τη δημιουργικότητα.
Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες των μαθητών από  νήπια έως και μαθητές της Γ΄ Λυκείου.
Εκπαιδευτικά προγράμματα

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε πληροφορίες για το σύνολο των εκπαιδευτικών δράσεων του Ιδρύματος καθώς και τη φιλοσοφία σχεδιασμού των βιωματικών δράσεων μας που απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, οικογένειες και το ευρύ κοινό.

https://www.venizelos-foundation.gr/images/content/ekpaideutika2016C-light.pdf

 

Ο Χρήστος Α. Σαρτζετάκης στα Χανιά για την παρουσίαση του βιβλίου του για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη
Ο επαναστατικός και πολιτικός ποιητής Δημήτρης Κακαβελάκης. Χανιά, 15.09.2017


Μετάβαση στο περιεχόμενο